Luscii app heet voortaan Thuismeten app

  • door

Misschien verrassend, maar de Luscii app krijgt echt een nieuwe naam. Vanaf deze week heet onze app de Thuismeten app. Verder verandert er niks. Als bedrijf blijven we gewoon Luscii heten.

Waarom een andere naam?

Soms wordt Luscii door patiënten verbasterd tot ‘Luski’. Helemaal niet erg. Maar het geeft wel aan dat wij als relatief onbekend bedrijf tussen jou en je patiënten staan. Waarom moet onze naam eigenlijk zo dominant zijn in de app? Dat vroegen we ons steeds vaker af. Het creëert toch een soort van afstand. Jij begeleidt samen met je collega’s patiënten buiten het ziekenhuis. Wij zijn, in een dienende rol, het digitale platform. Door Luscii weg te gummen uit de app hopen we jou dichter bij je patiënt te brengen. 

Waarom Thuismeten app?

Waar gebruiken patiënten onze app voor? Thuismeten. Dus wat is een goede naam die patiënten duidelijkheid geeft? Thuismeten! In de App Stores heet Luscii dus voortaan Thuismeten. Patiënten zien deze naam onder het app icoon op hun telefoon of tablet. Zo is voor patiënten meteen duidelijk waar de app voor bedoeld is.

De mogelijkheden van Thuismeten

We zien graag dat de band tussen zorgverleners en patiënten hecht is. Dat is belangrijk als je zorg op afstand verleent en elkaar minder regelmatig ziet of spreekt. Daarom krijgen ziekenhuizen die Luscii breed inzetten de mogelijkheid om de eigen naam en logo’s in de app te voeren. Met Thuismeten als naam kan dat. Het Canisius Wilhelmina ziekenhuis (CWZ) heeft wat dat betreft de primeur. Zij gebruiken ons platform voortaan met het CWZ logo als app icoon en de naam Thuismeten eronder. Het betekent dat patiënten alleen nog de huisstijl van het ziekenhuis zien in de app. Dat is herkenbaar. Dat roept vertrouwen en continuïteit op. Luscii zegt de meeste patiënten weinig en wij vinden het prima om dat zo te houden. Het gaat immers niet om ons.

Voor jou blijven we Luscii

De naam van onze app verandert, maar voor jou blijven we gewoon Luscii. Met dezelfde technologische ontwikkelingen, dezelfde toewijding en dezelfde toegankelijke mensen. Dus als je vragen hebt over deze wijziging weet je waarschijnlijk precies bij wie je moet zijn.